Links

- REBEL news flash -

main whatisnew download strength features shots subscribe reviews FAQ price list phonelistemail list how to order aegon bench database util epd2diagramj. noomen column DIAZ column misc. older topics comp. profile cartoon mode

Nederlandse orders (dutch customers only)

Door het verdwijnen van de "giro betaalkaarten" moeten wij helaas constateren dat dit de orders enorm vertraagd. Waar U vroeger uw Rebel reeds de volgende dag in huis kon hebben door het meesturen van een giro betaalkaart zien wij nu een vertraging optreden die maar liefst kan oplopen tot een week voordat het verschuldigde bedrag is bijgeboekt op onze giro rekening.

Wij vragen U dan ook nog enig geduld te hebben, wellicht zit uw betaling nog in de POSTBANK molen. Zodra uw betaling bij ons bijgeschreven is leveren wij direct uit.

Een en ander hopen wij snel op te lossen door de installatie van een "secure shop" die (haast) alle gangbare vormen van (Internet) betalen gaat ondersteunen zodat de snelheid van het uitleveren van bestellingen weer op het oude nivo terug komt.
Last update October 21, 1999